Kalendar

January 2018
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Program “Moj Put & Energija Promene“ – Grčka, avgust 2014.

Da li ste poželeli drugačiji godišnji odmor – aktivnu nedelju koja će vas približiti ispunjenijem životu i naučiti kako da kvalitetnije iskoristite godine koje su pred vama?

“Prezentacija putovanja koje organizujemo u avgustu je 1. jula u centru Beograda. Prijavite se!

https://www.facebook.com/events/286971608150776/286971611484109/

Wellnes edu centar GrckaUdruženje za razvijanje zdravih stilova života „Wellness Edu Centar“ treću godinu za redom organizuje jedinstvene sedmodnevne programe aktivnog letnjeg odmora. Naša putovanja su raznovrsna po sadržaju, a jedinstvena po vratima koja otvaraju svakom putniku: vrata koja vode u lepši i kvalitetniji život.

Dok odmarate oči na zelenilu borove šume, talasima mora i obroncima Olimpa – učestvujete u vežbama joge, Qi Gonga i radionicama ličnog razvoja, uživate u plesnim okretima, opuštate se tokom meditacije i postavljate sebi nove izazove tokom planinarenja po stazama bogova.

Svaku od predstojećih nedelja ovog avgusta „Wellness Edu Centar“ je osmislio tako da i najzahtevniji mogu pronaći program koji im najviše odgovara. Jun je bio posvećen energizaciji i afričkim plesnim ritmovima, dva julska jedrenja su donela uživanje u egejskom plavetnilu – a pred vama je program u kome možete uživati u avgustu.

Osetite promenu za samo jednu nedelju: tri avgustovska izazova

Svaka nedelja avgusta nudi drugačiji sadržaj koji vam predstavljamo ukratko – a za više detalja i biografije predavača preuzmite Wellnes Edu Centar Brošuru – Grcka 2014.

Plaza za uzivanje

2-9. avgust je posvećen energiji u programu „Heroj na odmoru”

Cilj ovog putovanja je učenje tehnika koje će olakšati trensformacije i promene u životu i približiti vas vašem pravom pozivu. Časovi joge oslobađaju napetosti i pomažu da se sretnemo sa radošcu koja je u našoj prirodi. Pored jutarnjih i vecernjih casova joge, održavace se i dnevna predavanja – u prijatnoj hladovini upoznaćete istoriju joge, njeno širenje na zapadu, uz teoriju tehnika koje se primenjuju na časovima. Kreiraćemo i specijalno energetsko polje dok učimo Či Gong i ojačaćemo imuni sistem. Ova letnja škola omogućava početnicima da osete Qi (energiju), počnu da vežbaju i spoznaju osnovne principe istočnjačkih veština, a iskusnijima da utvrde postojeća znanja i pređu na viši nivo prakse. Instruktori:

 • Ana Jovanović – profesor filozofije i instruktor joge
 • Marija Grujić – bavi se praksom ličnog razvoja
 • Vladan Vidović – Či Gong Master, instruktor i terapeut, jedini kvalifikovani Zhi neng Či Gong Master u Srbiji,
 • Tatjana Jevđović – osnivač Centra Beauty Imagini, koji se bavi tradicionalnim tehnikama masaže, kao i tretmanima lica i tela, koji se rade na holisticki nacin

 9-16. avgust je posvećen psihološkom otvaranju za put promena kroz program „7 vrata“

Oslobodite se telesne napetosti, otklonite psihičke blokade i osvestite sopstvene kapacitete za radost i ispunjeniji život! Sedmodnevna kombinacija muzikoterapeutskih i psihodramskih radionica otvoriće put kreativnom procesu i željenoj promeni. Oslobađanjem od starih uloga i obrazaca dobijamo ključeve koji otvaraju sva vrata i osvešćujemo emocije koje blokiraju promenu. Uspostavljajući kontakt sa sobom i drugima, spontano i kreativno istražujući nove oblike ponašanja i odnosa na sceni – stići ćemo do cilja našeg putovanja: povećanja motivacije za pravce promene. Instruktori:

 • Bojana Glušac – bavi se individualnom i grupnom psihoterapijom
 • Vladana Ninić – edukator transakcione psihoterapije i instruktor joge
 • Vladan Vidović – Či Gong Master, instruktor i terapeut
 • Tatjana Jevđović – osnivač Centra Beauty Imagini, koji se bavi tradicionalnim tehnikama masaže

16-23. avgust je posvećen mudrosti i zadovoljstvu življenja u „Anti-aging“ nedelji

Na pitanje o našim godinama odgovaramo nekada rado, a nekada sa strepnjom – u zavisnosti od toga kako se osećamo. Pravo pitanje koje bi trebalo da postavljamo i drugima i sami sebi jeste: „Kako se osećate u godinama koje imate?” U vremenu kada se govori o prolongiranju trajanja „odraslog doba” i potrebi da se ono maksimalno kvalitetno iskoristi, važno je da imamo životne veštine koje će nam pomoći da se osećamo ispunjeno, smisleno i zadovoljno još mnogo godina koje su pred nama. Više nije važno samo koliko godina imamo i da li i koliko smo zadovoljni svojim fizičkim izgledom, nego i kako se zaista osećamo, živeći u sadašnjem trenutku. Učite sa nama kako da se bolje nosite sa životnim izazovima, utičite na sopstveno raspoloženje i povećajte unutrašnji doživljaj zadovoljstva. Instruktori:

  • Snežana Mijalković – psihijatar, psihoterapeut, trener i sertifikovani profesionalni kouč
  • Pratiti Meunier – bavi se različitim terapeutskim pristupima poput Reikija, terapijom Bahovim cvetovima, meditacijom, plesom, telesnom terapijom, Globwell holističkom terapijom
  • Vladan Vidović – Či Gong Master, instruktor i terapeut
  • Tatjana Jevđović – osnivač Centra Beauty Imagini, koji se bavi tradicionalnim tehnikama masaže

Bogovski Olimp

Cene seminara i način plaćanja

Cena od 315 EUR u dinarskoj protivvrednosti obuhvata kompletan program predavanja i vežbi, jednu terapiju masažom i smeštaj na bazi sedmodnevnog polupansiona (molimo da prilikom rezervacije naglasite ukoliko ste vegan ili vegetarijanac). Smeštaj je u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama, sa mogućnošću doplate za jednokrevetne sobe.

Postoji mogućnost plaćanja u 3 mesečne rate s tim da kompletna uplata treba da bude izvršena 15 dana pre početka seminara.Uplate se mogu izvršiti gotovinski, preko računa i/ili karticama banaka. Uplate se vrše do popune mesta, s tim što će se realizovati sa minimalnim brojem od 20 učesnika. U cenu nije uračunat prevoz.

Kako stići do hotela Lito?

Putnici na putu promena i njihovi instruktori su smešteni u hotelu „Lito“ koji je 200 metara od plaže, u blizini Litochora i Leptokarije – a sam predeo i časovi na plaži, bazenu i borovoj šumi su sve sem obični. Možete doputovati:

 1. Autobusom: linija Beograd – Solun (cena povratne karte je oko 85 evra)
 2. Sopstvenim vozilom: put traje 7 do 8 časova. Parking u dvorištu objekta.
 3. Avionom: avionska linija Beograd – Solun, Litochoro železniĉka stanica je 500 metara od hotela Lito, sa vezama do Atine – Soluna – Eidomenija.

Za prijavljivanje, uplate, rezervacije i sve informacije pozovite: “Centar Beauty Imagini” 011/328- 60- 16 ili 011/263-66-58 i “Wellness Edu Centar” 064/287-3542

Prezentacija putovanja koje organizujemo u avgustu je 1. jula u centru Beauty Imagini

Prijavite se na vreme – broj mesta je ograničen!

Info na FB strani 

Hotel Lito

Osnivači Wellness Edu Centra su www.beautyimagini.com i www.koru-pozitivnaenergija.com

 

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>