Kalendar

January 2018
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Magični Tajland 05.-19. januar 2016.

Putevima spiritualnosti i transformacije

 

Thailand template

DRAGI PRIJATELJI,

 

Moja Inspiracija i Jungle Tribe Vas pozivaju na
Putovanje za telo i dušu
Vežbe Qi Gonga i Meditacije

 

Putovanja sa nama su zabavna, inspirativna, pronicljiva, avanturisticka, sadržajna i transformaciona, kao i odlična prilika da upoznamo nove kulture i proširimo svoje vidike.

14 dana apsolutnog užitka i relaksacije na Tajlandu obogatiće vaš život nezaboravnim avanturama.
Iskusite Bangkok, ostrvo Kho Phangan, izleti do Anghtong Marine nacionalni park, jahanje slonova, treking kroz džunglu, prelepe hramove i mnogo mnogo više…

 

Plan i program puta:

Dan 05.01.: Sastanak na aerodromu ”Nikola Tesla”. Let za Bangkok sa presedanjem (Doha, Abu Dabi, Istanbul ili Dubai).
Dan 06.01.: Dolazak na aerodrom u Bangkoku. Transfer do smeštaja lociranog u centru Bangkoka, blizu čuvene ulice – Kao San Road. Putovanje je počelo, upoznajemo se sa urbanom džunglom. Noćenje.
Dan 07.01.: Slobodno vreme i fakultativno razlgedanje grada… Kraljevska Palata, Smaragdni Buda (Wat Arun), Ležeći Buda (Wat Pho), Jim Thopmson’s house, vožnja kanalima, noćni život u Bangkoku. Bangkok – “Grad anđela”- pruža vam potpuno novu demenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživeli. Kombinacija Njujorka upakovanog u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu od svih mesta na kojima ste do sada bili. Noćenje.
Dan 08.01.: Dan za fakultativni obilazak u oblast Kačanaburi – plutajuća pijaca, zaštitni znak Tajlanda, most na reci Kvai i hram tigrova. Povratak u Bangkok. Noćenje.
Dan 09.01.: Let za Suratani. u jutarnjim časovima. Transfer i ukrcavanje na brod za ostrvo Pangan. Stižemo predveče na naše odredište – ostrvo Pangan (Koh Phangan). Transfer, smeštanje u bungalove. Noćenje.
Dan 10.01.-16.01. Počinje hedonistički deo programa.Svakoga jutra vežbe Qi Gonga na plaži kao i meditacije. Obilazak hramova na ostrvu. Istražujemo ostrvo, prirodu, slobodu.Odlazak do vodopada na ostrvu. Ostrvo Kho Phangan predstavlja jos uvek jednu od retkih oaza zelenila i netaknute prirode.Fakultativni izleti i obilaženje mnogih sakrivenih plaža po ostrvu. Idemo na tajlandski boks,tajlandske masaže,upoznajemo se sa lokalnom kuhinjom I nezaboravnim zalascima sunca… Fakultativni izleti do Anghtong Marine nacionalnog parka. Fakultativni izlet do ostrva kornjače (Koh Tao).Kursevi ronjenja, skrivene plaže, snorkling… (8 noćenja)
Dan 17.01.: Napuštamo smeštaj i transfer do Suratanija. Let do Bangkoka. Transfer do smeštaja. Noćenje.
Dan18.01.: Slobodan dan u Bangkoku. Noćenje.
Dan 19.01.: Transfer na aerodrom. Let sa presedanjem. Stižemo u Beograd. Kraj putovanja.

Ukupno 14 dana – 5 noćenja Bangkok i 8 noćenja Kho Phangan.

INFO I CENE :
Cena aranžmana je 1390 Eura
Poslednji rok za prijavu je 10.11.2015.

Cena aranžmana obuhvata:
– Povratnu avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
– Avio kartu Bangkok – Suratani, Suratani – Bangkok
– Smeštaj u hotelu Nouve City u BKK, Salad Resort na KPG na bazi noćenja sa doručkom, prema planu i programu puta (1/2 sobe)
– Sve transfere prema planu i programu puta
– Kompletnu organizaciju puta

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, 600€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate plaća se u agenciji najkasnije do 20.11.2015. a ostatak se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije do 05.12.2015. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina kao i deponovanjem čekova.
Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.
Cena aranžmana ne obuhvata:
– Tajlandsku vizu sa jednim ulaskom (60 €)
– Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji, UNIQA)
– Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike
– Individualne troškove za vreme putovanja

 

Prijavite se na vreme,broj mesta je ograničen!

Poslednji rok za prijavu je 10.11.2015.

PRIJAVE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A
GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD
011/2400213, 011/4076257, fax: 011/3863841
e-mail adresa: jungletravel@gmail.com

PRIJAVA I INFORMACIJE :
Email: info.mojainspiracija@gmail.com
Tel: 064 287 3542 Vlada

Za više informacija o putovanju preuzmite PDF PROGRAM

Technorati Tags: , , ,

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>